Tematræninger i realistisk selvforsvar!

Med Henrik Frost, 7. Dan, indehaver af Forsvardigselv.dk

På forbundets Taekwondo sommerlejr i Rødovre vil jeg afholde 4 tematræninger med udgangspunkt i realistisk selvforsvar. Og du kan godt begynde at glæde dig!!

Interesserer du dig for selvforsvar, og kan du godt lide at flytte dine grænser og arbejde praktisk med din Taekwondo, så lover jeg dig, at du ikke kommer til at kede dig.

Jeg vil i år bl.a. lave en træning med fokus på, hvad du nødværgemæssigt må og kan gøre i vidt forskellige selvforsvars situationer, og hvor du lynhurtigt skal kunne læse en situation og handle effektivt og resolut. Det kan være indbrudstyven, du overrasker i dit hjem, den fulde og aggressive onkel til familiefesten, der skal passiveres eller ham, der pludselig trækker en kniv mod dig.

Du vil i en af de andre træninger også få lov til at arbejde med dine teknikker på et højere stress niveau, end du måske er vant til, da jeg i år vil medbringe en stor udstyrspakke, der muliggør et højere niveau af kontakt. Bl.a. store ”black suits”, som man kan slå og sparke på med fuld kraft. Det giver en enorm indsigt og forståelse for de realistiske aspekter af selvforsvar, når modstanderen pludselig bevæger sig og slår ud efter dig, samtidig med at du nu faktisk må give igen med fuld power. Men måske er det ikke så let, som du troede.

På opfordring vil jeg også afholde en tematræning kun for piger/kvinder. Her vil vi både arbejde med kunsten at sige effektivt fra, samt træne realistiske overfaldssituationer, hvor du får lov til at mærke rigtig modstand og gøre rigtig modstand.

Alle vil kunne deltage i træningerne ud fra et individuelt niveau, både i forhold til alder, bæltegrad, fysisk niveau og lyst til at flytte grænser.

Vi ses i Rødovre!

Leave a Reply